Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Станковић: Не сме да буде опуштања

Пред наставак домаћег првенства и меча који ће Црвена звезда сутра одиграти против Новог Пазара, своје утиске изнео је тренер црвено-белих, Дејан Станковић.

 Не сме да буде опуштања, то је нешто о чему причамо од када смо се окупили, од првог дана припрема, како пред Кипар, тако и пред Турску. Сваки дан смо баш због тога радили толико јако и добро, не желимо да препустимо ништа случају. Крећемо од нуле, ништа нисмо урадили, тако гледамо на ствари, за нас као да сад почиње првенство и са тим размишљањем ћемо улазити у сваку утакмицу .

Станковић се осврнуо и на мукотрпан рад на припремама, а изнео је и очекивања везана за наставак сезоне.

– Пре свега сам презадовољан односом на целим припремама, од првог до последњег играча. Било је много рада, увек може боље, тежимо ка перфекцији, из дана у дан побољшавамо неке ствари за које мислимо да могу директно да утичу на игру. Задовољан сам са учињеним на припремама, а сада креће онај најлепши, али и најтежи део, првенство. У 44 дана имаћемо 11 утакмица, што значи да ћемо готово на свака четири дана играти меч. Имамо изузетно добар ростер, презадовољан сам и са мојим стручним штабом, начином на који смо одрадили припреме и да смо сви на броју. Без и једног проблема смо завршили припремни период и то је оно што ће правити разлику у првенству, јер ћемо морати да ротирамо играче.

Када се тиче најновијег појачања, Филипа Фалка, Станковић је рекао следеће:

– Долазак Фалка се одужио, једно време је био и ван екипе, тако да за ову утакмицу наменски нећемо рачунати на њега, јер желимо да прође још један део припрема. Сигурно ће од следеће утакмице бити у конкуренцији за стартних једанаест.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама