Rukomet Rukomet/Izveštaji SDCZ

Rukometaši Zvezde savladali Obilić

Rukometaši Crvene zvezde savladali su Obilić i tako uspešno započeli 2021. godinu. Crveno-beli su u “Šumicama” bili volji i zasluženo slavili sa 33:25 (17:14).

Puleni Žikice Milosavljevića su pokazali veliku želju da na najbolji način započnu drugi deo sezone i u tome su uspeli. Na ovom meču za crveno-bele su debitovali novajlija Aleksa Milošević, kao i Vojin Milunović, koji je krajem prvog dela sezone stigao na pozajmicu iz pančevačkog Dinama

Najefikasniji u Zvezdinim redovima bio je Matičić koji je postigao 15 golova, Horvat je dodao 8, a Rogan četiri, dok je zasluženo za igrača utakmice proglašen Dalibor Breti.

U sredu, Crvenu zvezdu očekuje direktan duel za plej-of protiv Radničkog iz Kragujevca, u „Šumicama“. U drugom direktnom duelu u Kostolcu se sastaju Rudar i Novi Pazar. Pobedom nad Kragujevčanima, i povoljnim raspletom u Kostolcu, izabranici Žikice Milosavljevića bi mogli da budu učesnici plej-ofa Superlige.

CRVENA ZVEZDA – OBILIĆ 33:25 (17:14)

Beograd, hala: „Šumice“. Sudije: Marko Boričić i Dejan Marković (Beograd). Isključenja: Crvena zvezda 18, Obilić 8. Sedmerci: Crvena zvezda 6(6), Obilić 4(3).

CRVENA ZVEZDA: Čolović, Đurović 1, Horvat 8, Stevović 2, Todorović, Milošević 1, Milunović 2, Jović, Majes, Rajičević, Jelić, Matičić 15(6), Blagojević, Breti, Bogojević, Rogan 4. Trener: Žikica Milosavljević

OBILIĆ: Radović, Žujović 1, Savić 1, Topalović 1, Jedoksić 4, Teodorović, Dražić, Knežević, Milutinović, Popović 5, Turudić 3, Stanisavljević 4, Antić 3, Ivošević 1, Simić, Krnjajac 2. Trener: Marko Pavlović.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama