Рукомет Рукомет/Извештаји СДЦЗ

Рукометаши Звезде савладали Обилић

Рукометаши Црвене звезде савладали су Обилић и тако успешно започели 2021. годину. Црвено-бели су у “Шумицама” били вољи и заслужено славили са 33:25 (17:14).

Пулени Жикице Милосављевића су показали велику жељу да на најбољи начин започну други део сезоне и у томе су успели. На овом мечу за црвено-беле су дебитовали новајлија Алекса Милошевић, као и Војин Милуновић, који је крајем првог дела сезоне стигао на позајмицу из панчевачког Динама

Најефикаснији у Звездиним редовима био је Матичић који је постигао 15 голова, Хорват је додао 8, а Роган четири, док је заслужено за играча утакмице проглашен Далибор Брети.

У среду, Црвену звезду очекује директан дуел за плеј-оф против Радничког из Крагујевца, у „Шумицама“. У другом директном дуелу у Костолцу се састају Рудар и Нови Пазар. Победом над Крагујевчанима, и повољним расплетом у Костолцу, изабраници Жикице Милосављевића би могли да буду учесници плеј-офа Суперлиге.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ОБИЛИЋ 33:25 (17:14)

Београд, хала: „Шумице“. Судије: Марко Боричић и Дејан Марковић (Београд). Искључења: Црвена звезда 18, Обилић 8. Седмерци: Црвена звезда 6(6), Обилић 4(3).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Ђуровић 1, Хорват 8, Стевовић 2, Тодоровић, Милошевић 1, Милуновић 2, Јовић, Мајес, Рајичевић, Јелић, Матичић 15(6), Благојевић, Брети, Богојевић, Роган 4. Тренер: Жикица Милосављевић

ОБИЛИЋ: Радовић, Жујовић 1, Савић 1, Топаловић 1, Једоксић 4, Теодоровић, Дражић, Кнежевић, Милутиновић, Поповић 5, Турудић 3, Станисављевић 4, Антић 3, Ивошевић 1, Симић, Крњајац 2. Тренер: Марко Павловић.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама