Fudbal Fudbal/Vesti

Jedanaesti trening u Turskoj – Finalni radovi

Izvor: SD Crvena zvezda

Nakon jedinog slobodnog dana koji su na pripremama u Turskoj imali fudbaleri Crvene zvezde, ovog jutra po ustaljenom rasporedu od 11 časova izašli su na teren sportskog centra Kalista i odradili još jedan trening. Nije štedeo Dejan Stanković svoje izabranike posle slobodnog dana, budući da se devedeset minuta radilo na terenu.

Otpočeli su jutarnji trening naši prvotimci tako što su istrčali jedan krug na terenu, a potom su se preselili na ograđen deo terena gde su odradili zagrevanje. Na četiri punkta podeljeni su bili crveno-beli u četiri grupe i u parovima radili vežbe koje su se sastojale iz korišćenja balans lopti, fudbalskih lopti i elastičnih traka. Naš stručni štab imao je raznovrsne zadatke za izabranike Dejana Stankovića, a kada su sve četiri grupe odradile zadate vežbe trener je dao znak da se presele na teren.

Defanzivci našeg kluba uvežbavali su kretanje po linijama tima i taktiku za sutrašnju utakmicu, tačnije generalnu probu u kojoj će Crvena zvezda odmerti snage sa Šahtjorom. Za to vreme su u teretani vedno radili ofanzivci, sadržajan rad, vežbe snage, ali i hitrine i reakcije su ovog puta bile na programu. Takođe grupa koja je završila rad u teretani, na terenu je imala zadatak da istrči određene deonice različitim intenzitetom.

U nastavku treninga su na drugom delu terena gde su bili postavljeni manekeni ofanzivni igrači našeg tima uvežbavali napad sa stručnim štabom i dobili korisne savete ne samo od trenera Dejana Stankovića, već i od njegovih saradnika. Odbrambeni igrači našeg tima odradili su identične vežbe u teretani, a trening je završen istrčavanjem deonica različitim intenzitetom. Crveno-beli ubrzo po završetku treninga uputili su se u hotel, gde će provesti vreme do popodnevnog treninga koji ih očekuje u 18 časova po lokalnom vremenu.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama