Фудбал Фудбал/Вести

Једанаести тренинг у Турској – Финални радови

Извор: СД Црвена звезда

Након јединог слободног дана који су на припремама у Турској имали фудбалери Црвене звезде, овог јутра по устаљеном распореду од 11 часова изашли су на терен спортског центра Калиста и одрадили још један тренинг. Није штедео Дејан Станковић своје изабранике после слободног дана, будући да се деведесет минута радило на терену.

Отпочели су јутарњи тренинг наши првотимци тако што су истрчали један круг на терену, а потом су се преселили на ограђен део терена где су одрадили загревање. На четири пункта подељени су били црвено-бели у четири групе и у паровима радили вежбе које су се састојале из коришћења баланс лопти, фудбалских лопти и еластичних трака. Наш стручни штаб имао је разноврсне задатке за изабранике Дејана Станковића, а када су све четири групе одрадиле задате вежбе тренер је дао знак да се преселе на терен.

Дефанзивци нашег клуба увежбавали су кретање по линијама тима и тактику за сутрашњу утакмицу, тачније генералну пробу у којој ће Црвена звезда одмерти снаге са Шахтјором. За то време су у теретани ведно радили офанзивци, садржајан рад, вежбе снаге, али и хитрине и реакције су овог пута биле на програму. Такође група која је завршила рад у теретани, на терену је имала задатак да истрчи одређене деонице различитим интензитетом.

У наставку тренинга су на другом делу терена где су били постављени манекени офанзивни играчи нашег тима увежбавали напад са стручним штабом и добили корисне савете не само од тренера Дејана Станковића, већ и од његових сарадника. Одбрамбени играчи нашег тима одрадили су идентичне вежбе у теретани, а тренинг је завршен истрчавањем деоница различитим интензитетом. Црвено-бели убрзо по завршетку тренинга упутили су се у хотел, где ће провести време до поподневног тренинга који их очекује у 18 часова по локалном времену.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама