Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Још једно лоше издање Звезде и пораз од Ефеса

Фото: Euroleague.net

Још једно лоше издање кошаркаша Црвене звезде који су доживели још један пораз у Евролиги. Вечерас су у Истанбулу доживели пораз од Анадолу Ефеса и пружили још једно бледо издање.

Ефес – Црвена звезда 86:72 (29:13, 27:22, 19:17, 11:20)

Осим што су на самом почетку меча повели са 2:3 и касније успели да смање водство домаћина 21:29, Звездини кошаркаши вечерас нису урадили апсолутно ништа добро.

Ефес је током целог меча био бољи и једноставно скоро све што су шутнули улазило је у кош. Утакмица је тако дословно ишла у једном смеру и домаћин је успешно одбио сваки покушај црвено-белих да покушају да се врате у меч.

Лоше издање Звезде

Оно што је Звездине навијаче можда највише забринуло на овом мечу јесте била повреда Лојда у једном дуелу са Шанлијем, али срећом Звездин бек није доживео тежу повреду. Ипак, тренер Радоњић није хтео да рискира, па га није више уводио у игру. 

Такође, занимљиво је да О’Брајанта у другом полувремену није било ни на клупи црвено-белих, па нам за сада остаје да нагађамо да ли се ради о некој физичкој или емотивној повреди тј. васпитној мери Дејана Радоњића. 

Звезда свој следећи меч у Евролиги игра против екипе Асвела.

Црвена звезда: О’Брајант, Хол 9, Волден 5, Лојд 7, Давидовац 12, Лазић 6, Рит 10, Раданов, Добрић 12, Куриџа 7, Ноко 4, Колом.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Најбољи играч у мечу против Анадолу Ефеса

View Results

Loading ... Loading ...
Скочи на траку са алаткама