Košarka Košarka/Izveštaji i analize

Zvezdina važna pobeda protiv Mornara

Foto: Mornar/MEDIA Pro

Košarkaši Crvene zvezde su večeras ostvarili važnu pobedu u Baru, protiv ekipe Mornara. U derbiju kola crveno-beli su bili bolji, vodili su celu utakmicu i na kraju zasluženo slavili.

Mornar – Crvena zvezda 78:86 (22:25, 15:15, 24:24, 17:22) 

I pored uspona i padova koje su crveno-beli večera imali u derbi meču protiv Mornara, Zvezda je zasluženo slavila i ono što je kuriozitet jeste da je vodila tokom čitavog meča.

Bilo je odličnih, ali i loših momenata u Zvezdinom večerašnjem izdanju, ali su one dobra stvari bile tas na vagi, pa se Zvezda vraća sa ovog važnog gostovanja sa pobedom u džepu.

Posebno su večeras odlično odigrali Dobrić i Lojd koji su sa 20 i 18 postignutih poena vodili našu ekipu do pobede. Dobrić je fenomenalno pogađao za tri poena 6/8 i u ključnim momentima nije dozvoljavao Baranima da se vrate u meč. O’Brajant je imao i loše i dobre sekvence u ovom meču, pa je isti završio sa 14 poena na svom kontu.

Znake života pokazao je i centar Noko, ali je to i dalje daleko od onoga što u našem taboru od njega očekuju, a trener Radonjić je pružio priliku i rekovalescentu Lengstonu Holu koji je odigrao nešto više od 11 minuta i postigao 7 poena.

Crvena zvezda: O’Brajant 14, Hol 7, Volden 7, Lojd 18, Davidovac 2, Lazić 6, Radanov, Dobrić 20, Kuridža 2, Kuzmić, Noko 5, Kolom 5.

Najbolji igrač u utakmici protiv Mornara

View Results

Loading ... Loading ...

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama