Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Звездина важна победа против Морнара

Фото: Морнар/МЕДИА Про

Кошаркаши Црвене звезде су вечерас остварили важну победу у Бару, против екипе Морнара. У дербију кола црвено-бели су били бољи, водили су целу утакмицу и на крају заслужено славили.

Морнар – Црвена звезда 78:86 (22:25, 15:15, 24:24, 17:22) 

И поред успона и падова које су црвено-бели вечера имали у дерби мечу против Морнара, Звезда је заслужено славила и оно што је куриозитет јесте да је водила током читавог меча.

Било је одличних, али и лоших момената у Звездином вечерашњем издању, али су оне добра ствари биле тас на ваги, па се Звезда враћа са овог важног гостовања са победом у џепу.

Посебно су вечерас одлично одиграли Добрић и Лојд који су са 20 и 18 постигнутих поена водили нашу екипу до победе. Добрић је феноменално погађао за три поена 6/8 и у кључним моментима није дозвољавао Баранима да се врате у меч. О’Брајант је имао и лоше и добре секвенце у овом мечу, па је исти завршио са 14 поена на свом конту.

Знаке живота показао је и центар Ноко, али је то и даље далеко од онога што у нашем табору од њега очекују, а тренер Радоњић је пружио прилику и рековалесценту Ленгстону Холу који је одиграо нешто више од 11 минута и постигао 7 поена.

Црвена звезда: О’Брајант 14, Хол 7, Волден 7, Лојд 18, Давидовац 2, Лазић 6, Раданов, Добрић 20, Куриџа 2, Кузмић, Ноко 5, Колом 5.

Најбољи играч у утакмици против Морнара

View Results

Loading ... Loading ...

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама