Hokej Hokej/Izveštaji

Mlađe selekcije Zvezde poražene od Partizana

Obe selekcije Crvene zvezde (U12 i U16) doživele su poraze u utakmicama protiv Partizana.

Selekcija do 12 godina pretrpela je poraz od ekipe Partizana 1:7 (1:3, 0:2, 0:2), ali i pored toga trener Vukašin Stević kaže da je zadovoljan prikazanim.

“Dobro smo otvorili utakmicu. Poveli smo sa 1:0 već u prvom minutu. Vrlo sam zadovoljan kako smo odigrali i bez obzira na rezultat, pokazali smo karakter i odigrali bez straha celu utakmicu. U odnosu na prethodna tri meseca, igrači su pokazali veliki napredak u klizanju i veštini što je danas na utakmici došlo do izražaja. Sve u svemu jedan lep derbi je iza nas, a mi nastavljamo dalje da radimo po planu i programu i sa nestrpljenjem čekamo nove utakmice”.

Sa druge strane, mnogo je neizvesniji duel bio selekcija do 16 godina gde je Zvezda ispustila vodstvo od 3:0 i doživela poraz od 5:7 (3:0, 1:3, 1:3). Strelci za naše oklopnike su bili Dinić 3, te Vujović i Stamatović po jedan pogodak.

Trener Marko Juloski samo je kratko prokomentarisao ovaj poraz:

“Nimo zaslužili pobedu, bili smo loši”.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

2 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

  • Pre svega cestitke Partizanu, imali su bolju igru i manje su gresili. Primali smo glupe golove i davali im sanse. Ali moramo uzeti u obzir i to da nam je golman bio bolestan i da nije branio ni blizu svog nivoa. Takodje ponistena su nam dva gola od kojih je za jedan cak i sudija rekao da je bio gol i da je pogresio.

Skoči na traku sa alatkama