Fudbal Fudbal/Vesti

Iz Crvene zvezde u Kolubaru. Kapitenka napustila „Marakanu“

Katarina Đorđević u svetu ženskog fudbala poznatija kao Čupa i definitivno je pre par dana napustila redove kluba sa stadiona „Rajko Mitić“. Fotografija na kojoj pozira u zeleno-crnom dresu lazarevačke Kolubare nikoga kome su crveno-bele boje na srcu ne može i ne sme ostaviti ravnodušnim, jer je klub napustila igračica koja je od prvog dana postojanja bila deo ŽFK Crvena zvezda, koja je dres svetih boja nosila gotovo punu deceniju, bila prva igračica u istoriji kluba sa više od 100 odigranih mečeva i koja je sa 59 postignutih pogodaka i danas treći strelac u istoriji crveno-belog ženskog fudbalskog kolektiva.

Nakon pristupanja ekipi Kolubare iz Lazarevca, Katarina Đorđević se odazvala pozivu portala „mojacrvenazvezda.net“ i izjavila:

– „Prvo bih htela da pozdravim sve igračice i stručni štab. Pre svega želim da se zahvalim na lepoj saradnji. Došao je trenutak da iz privatnih razloga napustim klub. Mislim da sam puno toga dala klubu, ali isto tako je i sam klub mene ispoštovao. Mnogo lepih trenutaka sam provela sa vama i želim vam puno uspeha i sreće u daljem radu.“

Odlaskom dugogodišnje kapitenke ŽFK Crvena zvezda, završava se jedan veliki period u istoriji ovog kluba. Mnoge stvari više neće biti iste, a naš portal popularnoj Čupi želi svu sreću kako u novom klubu, tako i na privatnom palanu. I ko zna,…, možda nekada, možda ponovo, možda bude crveno-belo…

Odlaskom Katarine Đorđević samo je nastavljena tendencija koja traje prethodnih nekoliko meseci pošto su pre nje ŽFK Crvena zvezda napustile Neli Mbape, Svetlana Ceca Crnjak, Andrijana Njanja Trišić i Ana Barjaktarević.

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama