Hokej Hokej/Izveštaji

Veterani Zvezde bolji od Partizana

Veterani SKHL Crvena zvezda

Sinoć kasno je u hali Pionir odigran prvi veteranski meč u 2021. godini, u okviru Prve B lige. Sastali su se “ljuti” rivali – Crvena zvezda i Partizan Kraljevi, a uspešniji su bili naši oklopnici (8:1)

Ipak, u doba korona pandemije, najmanja pažnja se obraćala na krajnji rezultat, a više na to da su veterani napokon uspeli da zajedno izađu na led i napokon rade ono što najbolje znaju – da igraju hokej.

Veterani SKHL Crvena zvezda

Evo kako je sa Zvezdine strane jedan od veterana prokomentarisao sinoćnji susret:

“Pored pobede veterana Zvezde, u prvom planu je bila sportska i drugarska atmosfera. Počelo je sećanjem na Balana, a završilo se drugarski uz Plavšine kolače i pivo. Golmani obe ekipe su bili odlični, ali je Ribica sa 5 golova bio izuzetno raspoložen i zasluženo poneo epitet igrača utakmice”.

Sa druge strane kapiten Partizana, Plaović, rekao je sledeće:

“Bila je odlična utakmica, sportska, fer. Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Održan je minut ćutanja povodom smrti Dejana Balana, našeg veterana i dugogodišnjeg fotografa Saveza”.

Nadamo se da će naši veterani imati prilike da odigraju još neke mečeve ove sezone, a to iskreno želimo, kao i puno zdravlja, ekipi Partizan Kraljeva.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama