Фудбал Фудбал/Вести

Други тренинг у Турској – Резултати за задовољство стручног штаба

Упркос чињеници да је иза наших фудбалера пут из Београда у Турску, као и да су јуче имали веома напоран тренинг, шеф стручног штаба Дејан Станковић није штедео своје изабранике.

Сат и по времена је трајао тренинг, који је протекао под много пријатнијим условима у односу на јуче. Било је 16 степени, а субјективни осећај је указивао на то да је још топлије. Тренинг је почео истрчавањем кругова на терену СЦ Калиста како би се наши фудбалери што боље загрејали. Потом су одрадили полигон у паровима, а фокус је био на балансу. Имали су задатак да се додају баланс лоптама, где једна нога треба да одржава равнотежу, а друга да буде слободна. Такође, у рад су биле укључене и пилатес лопте и еластичне траке.

Пола екипе је отишло у теретану, док је остатак био подељен у два тима и увежбавали су акције и радили на тактици, с обзиром да црвено-беле већ сутра очекује прва пријатељска утакмица. Читав стручни штаб је максимално био укључен у овај део тренинга, јер је веома важно да се наши фудбалери што боље уиграју пред изазове који их очекују.

Момци који су радили у теретани вежбе снаге су потом изашли на терен, и заменили се са онима који су радили на тактици. Радили су истрчавања са оптерећењем, а стручни штаб је на крају читао резултате и био изузетно задовољан оним што су показали фудбалери Црвене звезде.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама