Hokej Hokej/Vesti

Školica hokeja radi punom parom

Školica hokeja Hokejaškog kluba Crvena zvezda radi punom parom. Iako situacija sa korona virusom nije obećavajuća, ali to ne sprečava ljude u našem klubu, kao ni decu da se posvete radu i napretku na svakom polju. Dece ima, što zaista raduje, jer na kraju krajeva hokeja bez njih ne bi ni bilo. 

Za naš portal govorio je gospodin Vojin Koljenšić koji je rukovodilac mlađih selekcija – Škole, Škole 2, U8, U10.

“Treninzi Školice – “Škola 2” – U8 – U10, su raznovrsni kroz treninge, u sali i na ledu. Ovih dana je organizovana utakmica i podela medalja dece iz “Škola 2” koji su dobili opremu ove godine. Ova selekcija okuplja 15 dečaka uzrasta od 5 – 7 godina.

Selekcije U8 – U10 treninzi se odvijaju 4 puta na ledu i 1 na suvom. Problemi ove selekcije su manjak utakmica u odnosu na ranije godine. Preuzeli smo aktivnosti odigravanja prijateljskih vikend utakmica sa ekipama HKVojvodina i NS Stars iz Novog Sada. Termini u Beogradu u hali “Pionir” za vreme vikenda su preobukirani građanskim klizanjem.

Takođe ne smemo da zaboravimo rad trenera Škole (Aca, Srđan),  Škole 2 (Podunavac), U8 (Anić, Ivan, Danon). U10 (Danon, Novaković),kao i trener golmana Luković”.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama