Хокеј Хокеј/Вести

Школица хокеја ради пуном паром

Школица хокеја Хокејашког клуба Црвена звезда ради пуном паром. Иако ситуација са корона вирусом није обећавајућа, али то не спречава људе у нашем клубу, као ни децу да се посвете раду и напретку на сваком пољу. Деце има, што заиста радује, јер на крају крајева хокеја без њих не би ни било. 

За наш портал говорио је господин Војин Кољеншић који је руководилац млађих селекција – Школе, Школе 2, У8, У10.

“Тренинзи Школице – “Школа 2” – У8 – У10, су разноврсни кроз тренинге, у сали и на леду. Ових дана је организована утакмица и подела медаља деце из “Школа 2” који су добили опрему ове године. Ова селекција окупља 15 дечака узраста од 5 – 7 година.

Селекције У8 – У10 тренинзи се одвијају 4 пута на леду и 1 на сувом. Проблеми ове селекције су мањак утакмица у односу на раније године. Преузели смо активности одигравања пријатељских викенд утакмица са екипама ХКВојводина и НС Старс из Новог Сада. Термини у Београду у хали “Пионир” за време викенда су преобукирани грађанским клизањем.

Такође не смемо да заборавимо рад тренера Школе (Аца, Срђан),  Школе 2 (Подунавац), У8 (Анић, Иван, Данон). У10 (Данон, Новаковић),као и тренер голмана Луковић”.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама