Ostali sportovi SDCZ

Dušica Todorović nova članica STK Crvena zvezda

Ženska ekipa STK Crvena zvezda prethode sezone izborila je povratak u elitni rang srpskog stonog tenisa nakon godinu dana takmičenja u drugom stepenu takmičenja. Na startu nove sezone ekipa u sastavu kapiten Neda Kandić, Marija Stajić i mlade i supertalentovane Minja Vladimirov i Katarina Laura Mihajlov doživela je četiri poraza u isto toliko odigranih mečeva, pa se rukovodstvo kluba odlučilo da pojača konurenciju u ekipi čime bi bilo olakšano ostvarenje ovosezonskih ciljeva, a to je svakako očuvanje zvanja superligaške ekipe.

Tim povodom nova članica STK Crvena zvezda postala je mlada, šesnaestogodišnja Dušica Todorović.

Dušica je rođena 12. januara 2005. godine. Ovim izuzetno dinamičnim sportom bavi se već šest godina, a pre Crvene zvezde bila je članica STK Barajevo. U prethodnom periodu ostvarila je niz zapaženih rezultata na pojedinačnim turnirima mlađih kategorija, a treba napomenuti da je i četiri puta nastupala za mlađe selekcije stonoteniske reprezentacije Srbije.

O novoj saigračici svoje mišljenje iznela je kapitenka crveno-bele stonoteniske ekipe Neda Kandić. Ona je za portal „mojacrvenazvezda.net“ istakla da je u pitanju izuzetno talentovana igračica koja će u našem klubu sigurno napredovati i kojoj će nastupi u superligaškoj konkurenciji omogućiti da se razvije u vrhunsku stonoteniserku. Neda nam je posebno istakla da će stil igre kakav neguje Dušica Todorović biti izuzetno nezgodan za sve protivničke ekipe koje izađu na megdan crveno-belim damama.

Naš portal želi dobrodošlicu Dušici u crveno-belu familiju uz nadu da ćemo zajedničkim snagama ostvariti sve ciljeve koje ispred nas postavlja Crvena zvezda.

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama