Остали спортови СДЦЗ

Душица Тодоровић нова чланица СТК Црвена звезда

Женска екипа СТК Црвена звезда претходе сезоне изборила је повратак у елитни ранг српског стоног тениса након годину дана такмичења у другом степену такмичења. На старту нове сезоне екипа у саставу капитен Неда Кандић, Марија Стајић и младе и суперталентоване Миња Владимиров и Катарина Лаура Михајлов доживела је четири пораза у исто толико одиграних мечева, па се руководство клуба одлучило да појача конуренцију у екипи чиме би било олакшано остварење овосезонских циљева, а то је свакако очување звања суперлигашке екипе.

Тим поводом нова чланица СТК Црвена звезда постала је млада, шеснаестогодишња Душица Тодоровић.

Душица је рођена 12. јануара 2005. године. Овим изузетно динамичним спортом бави се већ шест година, а пре Црвене звезде била је чланица СТК Барајево. У претходном периоду остварила је низ запажених резултата на појединачним турнирима млађих категорија, а треба напоменути да је и четири пута наступала за млађе селекције стонотениске репрезентације Србије.

О новој саиграчици своје мишљење изнела је капитенка црвено-беле стонотениске екипе Неда Кандић. Она је за портал „mojacrvenazvezda.net“ истакла да је у питању изузетно талентована играчица која ће у нашем клубу сигурно напредовати и којој ће наступи у суперлигашкој конкуренцији омогућити да се развије у врхунску стонотенисерку. Неда нам је посебно истакла да ће стил игре какав негује Душица Тодоровић бити изузетно незгодан за све противничке екипе које изађу на мегдан црвено-белим дамама.

Наш портал жели добродошлицу Душици у црвено-белу фамилију уз наду да ћемо заједничким снагама остварити све циљеве које испред нас поставља Црвена звезда.

Извор: мојацрвеназвезда.нет

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама