Hokej Hokej/Izveštaji

Uspešni treninzi U8 i U10 u Novom Sadu

SKHL Crvena zvezda (mlađe kategorije)

Kao što smo prošli put pisali, nažalost mlađe selekcije našeg hokejaškog kluba još uvek imaju problema oko zvaničnih nastupa, pa su u klubu odlučili da u saradnji sa ostalim domaćim klubovima odigraju što je moguće više prijateljskih utakmica.

Tako su prošle sedmice igrači koje predvodi Boris Danon igrali protiv Partizana, a ove nedelje protiv ekipa NS Starsa u Novom Sadu. Evo šta je za naš portal rekao trener Danon.

“Tako je, igrali smo prijateljske mečeve sa selekcijama U8 i U10 protiv NS Starsa, kao što ste najavili prošli put. U10 su jednu utakmicu igrali 3 na 3 u trećini, a drugu 4 na 4 na pola terena. U8 su sve vreme igrali 4 na 4 u trećini. Utakmice su bile super organizovane, sa sudijama i semaforom. Ako želimo da u ovoj teškoj i neuobičajenoj “kovid” sezoni ostvarimo neki vidljiv napredak, ovakvi susreti su nam neophodni. Nadam se da ćemo imati mogućnosti da u skorije vreme i mi ugostimo neku ekipu iz Vojvodine. Bili smo uspešniji sa obe selekcije, ali daleko od toga da smo superiorniji”.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama