Хокеј Хокеј/Извештаји

Успешни тренинзи У8 и У10 у Новом Саду

СКХЛ Црвена звезда (млађе категорије)

Као што смо прошли пут писали, нажалост млађе селекције нашег хокејашког клуба још увек имају проблема око званичних наступа, па су у клубу одлучили да у сарадњи са осталим домаћим клубовима одиграју што је могуће више пријатељских утакмица.

Тако су прошле седмице играчи које предводи Борис Данон играли против Партизана, а ове недеље против екипа НС Старса у Новом Саду. Ево шта је за наш портал рекао тренер Данон.

“Тако је, играли смо пријатељске мечеве са селекцијама У8 и У10 против НС Старса, као што сте најавили прошли пут. У10 су једну утакмицу играли 3 на 3 у трећини, а другу 4 на 4 на пола терена. У8 су све време играли 4 на 4 у трећини. Утакмице су биле супер организоване, са судијама и семафором. Ако желимо да у овој тешкој и неуобичајеној “ковид” сезони остваримо неки видљив напредак, овакви сусрети су нам неопходни. Надам се да ћемо имати могућности да у скорије време и ми угостимо неку екипу из Војводине. Били смо успешнији са обе селекције, али далеко од тога да смо супериорнији”.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама