Hokej Hokej/Najava utakmica

Derbi veterana u sredu

SKHL Crvena zvezda (veterani)

Veterani hokejaškog kluba Crvene zvezda napokon će odigrati jednu utakmicu. Još od pobede protiv Vojvodine u prošloj godini, zbog situacije sa korona virusom, naši veterani nisu imali prilike da odigraju prvenstveni meč. Na svu sreću, svi su živi i zdravi i vredno su trenirali, koliko im je to ova situacija dopuštala, pa im se sreća osmehnula da već u sredu odigraju jedan prvenstveni meč i to protiv večitog rivala, Partizana.

Saradnja veterana ova dva kluba je dobra. Na kraju krajeva sve su to igrači koji su nekada (neki od njih) igrali za oba kluba, a znamo da vole i lepo da se podruže, onako kako to samo stara garda zna. Zato se i naš portal potrudio da pred ovaj derbi dobije izjave i iz suprotnog tabora, a sagovornik je bio Aleksandar Plaović, koji je rekao sledeće:

“Kao kapiten Partizan Kraljeva očekujem praznik veteranskog hokeja sa željom da se niko ne povredi.
Poštujem i cenim ekipu Zvezde čiji sam bio član. Mi ćemo igrati borbeno i čekati svoju šansu.
Sa srećom svima”.

Sa druge, naše, strane govorio je Dejan Tatić, koji se na kraju i malo našalio:

“U sredu igramo tek drugu prvenstvu utakmicu protiv nezgodnog rivala. Igrači Crvene zvezde su, kao i uvek, željni pravog nadigravanja i motivisani za nove pobede. Verujemo da će se druženje nastaviti i posle utakmice. U cilju poštovanja svih zdravstvenih mera potrudićemo se da golmanu Partizana ne prilazimo na manje od 2 metra rastojanja”.

Inače meč se igra u sredu sa početkom od 22 časa.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama