Fudbal Fudbal/Vesti

Odada: Učim od Sanoga

Novo lice u seniorskom timu je Ričard Odada, vezista koji je išao korak po korak i preko omladinaca i Grafičara uspeo da se izbori za crveno-beli dres.

– Imamo teške treninge, dva puta dnevno radimo i zaista nije jednostavno. Uslovi su odlični, ali fokus nam je isključivo na što boljoj pripremi za prolećni deo sezone. Nije lako, ali nije ni teško, jer kada se glavom usmeriš na to, uspevaš sa zadovoljstvom da izvršiš sve obaveze – počeo je Odada.

Najviše saveta kako tvrdi vezista iz Kenije dobija od Seku Sanoga.

– Mnogo igrača me savetuje, zaista svi funkcionišemo kao tim, ali ako bih morao nekog da izdvojim to je Sanogo. Ima iskustva, igrao je na vrhunskom nivou, ista smo pozicija, tako da pomno slušam sve što ima da mi kaže. Međutim, i svi drugi su tu za mene, kako na terenu, tako i van njega. Odlično sam se uklopio i voleo bih da ostanem u timu.

Hvali Odada i stručni štab koji maksimalno radi na svakom detalju kako bi ekipa bila što spremnija za nove izazove.

– Svi rade odličan posao, trude se da pomognu igračima. Ne samo mladima, već i onim iskusnijima. Jednostavno, kada se nešto pogreši, neko iz stručnog štaba priđe i objasni nam kako to treba da uradimo. Rade vrhunski posao – zaključuje Odada.

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama