Фудбал Фудбал/Вести

Одада: Учим од Санога

Ново лице у сениорском тиму је Ричард Одада, везиста који је ишао корак по корак и преко омладинаца и Графичара успео да се избори за црвено-бели дрес.

– Имамо тешке тренинге, два пута дневно радимо и заиста није једноставно. Услови су одлични, али фокус нам је искључиво на што бољој припреми за пролећни део сезоне. Није лако, али није ни тешко, јер када се главом усмериш на то, успеваш са задовољством да извршиш све обавезе – почео је Одада.

Највише савета како тврди везиста из Кеније добија од Секу Санога.

– Много играча ме саветује, заиста сви функционишемо као тим, али ако бих морао неког да издвојим то је Саного. Има искуства, играо је на врхунском нивоу, иста смо позиција, тако да помно слушам све што има да ми каже. Међутим, и сви други су ту за мене, како на терену, тако и ван њега. Одлично сам се уклопио и волео бих да останем у тиму.

Хвали Одада и стручни штаб који максимално ради на сваком детаљу како би екипа била што спремнија за нове изазове.

– Сви раде одличан посао, труде се да помогну играчима. Не само младима, већ и оним искуснијима. Једноставно, када се нешто погреши, неко из стручног штаба приђе и објасни нам како то треба да урадимо. Раде врхунски посао – закључује Одада.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама