Hokej Hokej/Najava utakmica

Napred mladići! Red Tim u svojoj premijeri protiv Vojvodine

Domaće prvenstvo u hokeju na ledu se nastavlja, ali na led ovoga puta neće Crvena zvezda, nego Red Tim.

Za one koji ne znaju, Red Tim je do sada nastupao samo u mlađim selekcijama, a ovo je prvi put da će se takmičiti i u seniorskoj konkurenciji. Većinom je sastavljen od mlađih igrača koji su na pragu seniorskog sastava i ovo im je prva sezona gde će palice ukrstiti sa Crvenom zvezdom, Vojvodinom i NSA (Bugarska – ako za to bude bilo zdravstvenih uslova).

Da bi sezona u hokeju bila koliko toliko regularna, bilo je potrebno da se prijave četri ekipe, što u par prethodnih sezona nije bio slučaj. Ovog puta iz Hokejaškog kluba Crvena zvezda odlučili su da sastave ekipu od mlađih igrača (Red Tim) koja će biti jedna od četri ekipe u domaćem prvenstvu.

Ipak, iako se radi o mlađim, sigurni smo da se ne radi i o manje kvalitetnim igračima, i verujemo da će ova ekipa, koju će predvoditi trener Nikola Bera, dati sve od sebe da već u svojoj pprvoj prvenstvenoj utakmici skine skalp ekipi Vojvodine u Novom Sadu. Naravno, to neće biti ni malo lagan zadatak, ali deca, koja su željna dokazivanja, sigurni smo da mogu da naprave podvig.

Trener Nikola Bera i njegov asistent Milan Luković, odlučili su se za sledeći sastav:

Golmani: Bitn Nil, Radoičić Andrej
Bekovi: Jeremić Antonije, Golubović Momčilo, Stojanović Pavle, Ajduković Pavle, Milošević Mateja
Napad: Kravljanac Vuk, Jovanović Relja, Nikolić Vuk, Bradić Vuk, Dinić Matija, Nikolić Matija, Goldner Ivan, Stamatović Vuk, Marinković Vasilije.

Utakmica u Novom Sadu na rasporedu je u nedelju (17. januar) sa početkom od 20:15 časova.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama