Fudbal Fudbal/Vesti

Zvezda otputovala na Kipar

Prvotimci Crvene zvezde su se dan posle prozivke i dva treninga u Beogradu zaputili na sedmodnevne pripreme na Kipar gde će brusiti formu za nastavak sezone.

U fenomenalnom raspoloženju su fudbaleri našeg kluba dočekali povratak na Marakanu. Okupio je Stanković prvotimce juče od 11 časova, i u toku dana održao dva treninga, kao uvertiru pred put u Kipar na kom će naši fudbaleri boraviti do 18. januara kada će se u jutarnjim časovima vratiti u Beograd.

Dejan Stanković je na Kipar poveo sledeće fudbalere, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

Na Kipru ćemo odigrati i jednu prijateljsku utakmicu. Potom sledi povratak u Beograd i odlazak u Tursku na drugi deo priprema gde će izabranici Dejana Stankovića odigrati četiri kontrolne utakmice.

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama