Фудбал Фудбал/Вести

Први тренинг у новој години

Изабраници Дејана Станковића после тестирања, данас од 11 часова после прозивке, одрадили су и  први тренинг у 2021. години пред пут на Кипар, где ће боравити до 18. јануара и одрадити први део овогодишњих зимских припрема.

Фудбалери Црвене звезде вратили су се после зимске паузе на стадион „Рајко Митић“ где су после окупљања и обраћања управе клуба изашли на терен и одрадили први тренинг у овој години. Црвено-бели имали су нешто теже услове за рад, будући да је снег нападао током ноћи, међутим то изабраницима Дејана Станковића неће представљати проблем, знајући да већ сутра путују на Кипар.

Сјајна атмосфера владала је на првом тренингу, а на лицима играча могло се видети да им је фудбал и више него недостајао. Осим играча који су у првом делу сезоне остваривали сјајне резултате, на помоћном терену нашег клуба могла су се уочити и нова лица. Прво појачање у зимском прелазном року Аксел Бакајоко одрадио је први тренинг у црвено-белом дресу, као и бисери наше Омладинске школе Никола Станковић и Ричард Одада. Љубимац навијача и повратник у црвено-бели дрес Славољуб Срнић такође је данас радио под командом Дејана Станковића.

Тренинг је отпочео уобичајеним загревањем, а потом су наши првотимци прешли на рад са лоптом који им је свакако највише недостајао. После нешто више од сат времена црвено-бели упутили су се ка свлачионици, на заслужен одмор, будући да ће у поподневним часовима одрадити и други тренинг у овој години.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама