Fudbal Fudbal/Vesti

Igrači obavili testiranja

Fudbaleri Crvene zvezde su danas obavili specijalističke lekarske preglede u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije, a šef stručnog štaba Dejan Stanković će sutra u 11 časova izvršiti prozivku.

Imali su fudbaleri Crvene zvezde tri nedelje da se odmore, provedu praznike sa bližinjima i „napune baterije“ za sve izazove koji ih očekuju na proleće, a sudeći po osmesima i dobrom raspoloženju, izabranici Dejana Stankovića su i više nego spremni da beleže nove pobede. Uželeli su se naši igrači jedni drugih, a rezultati koje su ostvarili na testiranjima su bili veoma dobri, te je utisak da su se pridržavali svih dogovora koje su imali sa stručnim štabom tokom pauze. Obilazili su redom lekarske ordinacije i demonstrirali zavidnu psiho-fizičku kondiciju i prema svim parametrima pokazali da su spremni za sutrašnju prozivku koju će Dejan Stanković izvršiti sutra u 11 časova.

Već u ponedeljak, 11. januara, fudbaleri našeg tima odlaze na Kipar, gde bi trebali da odigraju jednu prijateljsku utakmicu. Tamo će se zadržati sedam dana, a onda sledi povratak u Beograd i put u Tursku 20. januara, gde će izabranici Dejana Stankovića odigrati četiri kontrolne utakmice, a protivnici su: Slask (22. januar), Ufa (25. januar), Maribor (28. januar) i Šahjor (31. januar).

Po povratku iz Turske, fudbaleri Crvene zvezde će trenirati u Beogradu, a prva utakmica koja ih očekuje je gostovanje Novom Pazaru u okviru 20. kola Superlige. Naš klub ima devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca u Superligi, čeka nas dvomeč sa Milanom u okviru šesnaestine finala Lige Evrope, a u trci smo i za osvajanje Kupa Srbije.

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama