Фудбал Фудбал/Вести

Играчи обавили тестирања

Фудбалери Црвене звезде су данас обавили специјалистичке лекарске прегледе у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије, а шеф стручног штаба Дејан Станковић ће сутра у 11 часова извршити прозивку.

Имали су фудбалери Црвене звезде три недеље да се одморе, проведу празнике са ближињима и „напуне батерије“ за све изазове који их очекују на пролеће, а судећи по осмесима и добром расположењу, изабраници Дејана Станковића су и више него спремни да бележе нове победе. Ужелели су се наши играчи једни других, а резултати које су остварили на тестирањима су били веома добри, те је утисак да су се придржавали свих договора које су имали са стручним штабом током паузе. Обилазили су редом лекарске ординације и демонстрирали завидну психо-физичку кондицију и према свим параметрима показали да су спремни за сутрашњу прозивку коју ће Дејан Станковић извршити сутра у 11 часова.

Већ у понедељак, 11. јануара, фудбалери нашег тима одлазе на Кипар, где би требали да одиграју једну пријатељску утакмицу. Тамо ће се задржати седам дана, а онда следи повратак у Београд и пут у Турску 20. јануара, где ће изабраници Дејана Станковића одиграти четири контролне утакмице, а противници су: Сласк (22. јануар), Уфа (25. јануар), Марибор (28. јануар) и Шахјор (31. јануар).

По повратку из Турске, фудбалери Црвене звезде ће тренирати у Београду, а прва утакмица која их очекује је гостовање Новом Пазару у оквиру 20. кола Суперлиге. Наш клуб има девет бодова предности у односу на првог пратиоца у Суперлиги, чека нас двомеч са Миланом у оквиру шеснаестине финала Лиге Европе, а у трци смо и за освајање Купа Србије.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама