Фудбал Фудбал/Вести

Андријана Тришић напустила ЖФК Црвена звезда

Једна од најбоље оцењених играчица ЖФК Црвена звезда у сезони 2019/20, фудбалерка која је услед повреде колена и дугог опоравка пропустила јесењи део актуелне сезоне Андријана Тришић више није чланица ЖФК Црвена звезда. Популарна Њања по други пут у својој каријери напушта клуб који носи у срцу и током пролећног дела сезоне понеће дрес ЖФК Пожаревац и помоћи овом клубу у борби за опстанак у суперлигашкој конкуренцији.

Андријана Тришић спада у ред најбољих српских футсал репрезентативки, повремена је и чланица најбоље српске фудбалске националне селекције и са пуним правом може се и мора истаћи да је сигурно једна од најбољих везних играчица у женском суперлигашком такмичењу. И поред свега наведеног „стручњаци“ како у руководећим, тако и у спортским структурама клуба ништа нису учинили не би ли спречили одлазак врсне играчице.

И овај одлазак са стадиона „Рајко Митић“ само је још један у низу сулудих потеза оних који су годинама свесрдно радили на урушавању клуба, а који су врхунац својих сулудих радњи извели половином септембра претходне године када су под окриљем ноћи извели пуч, преотели клуб и прогласили се руководећим кадром. Само ћемо звездашку јавност подсетити да су се самопроглашени руководиоци под изговором спасења клуба и стварања респектабилног састава одмах одрекли услуга сигурно у том моменту најбоље фудбалерке Црвене звезде Нели Мбапе, као и великог појачања Светлане Цеце Црњак која је стигла из најбоље босанскохерцеговачке екипе СФК 2000 Сарајево. Убрзо након тога клуб је напустила и репрезентативна голманка Сара Цетиња и свима је било јасно каква судбина очекује овај клуб великог имена.

Како наш портал сазнаје из добро обавештених извора унутар клуба одлазак Андријане Њање Тришић неће бити и једини одлазак са нашег највећег стадиона и може се ускоро очекивати вероватно и прави егзодус из клуба који је одлуком Вишег суда у Београду под бројем 2893/19 и званично престао да постоји, а да то ни претходно, ни ово срамно пучистичко руководство није ни покушало да спречи.
Суштински нису ни желели да спрече.

Извор: мојацрвеназвезда.нет

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама