Фудбал Фудбал/Вести

План зимских припрема

Црвена звезда ће се за све пролећне изазове који их очекују припремати на Кипру и у Турској, а прозивка је заказана за 10. јануар.

Дејан Станковић ће у недељу ујутру окупити играче које има на располагању и који су се претходна два дана тестирали на Кошутњаку. Тренираће наши фудбалери два пута 10. јануара, а у понедељак ће отпутовати на Кипар на ком ће се задржати до 18. јануара када ће се рано ујутру вратити за Београд. Извесно је да ћемо на Кипру одиграти и једну пријатељску утакмицу.

Два дана касније, планиран је одлазак у Турску, на други део припрема. Изабраници Дејана Станковића ће од 20. јануара до 1. фебруара провести у Турској и брусити форму за изазове у Лиги Европе, Суперлиги, као и Купу Србије. Уз све то, наше фудбалере очекује четири пријатељске утакмице. Провере су против: Сласка (22. јануар), Уфе (25. јануар), Марибора (28. јануар) и Шахтјора (31. јануар).

По повратку из Турске, фудбалери Црвене звезде ће тренирати Београду, а потом нас очекује меч са Новим Пазаром у оквиру 20. кола Суперлиге, чиме ће стартовати пролећни део сезоне.

УТАКМИЦЕ:

22. јануар – Црвена звезда – Сласк

25. јануар – Црвена звезда – Уфа

28. јануар – Црвена звезда – Марибор

31. јануар – Црвена звезда – Шахтјор

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама