Košarka Košarka/Najava utakmica

Za početak 2021. crveno-beli dočekuju Zadar

Košarkaši Crvene zvezde mts Novu Godinu i Božićne praznike provešće radno i u dvorani, pošto će samo u prvih 7 dana 2021.godine odigrati dve važne utakmice u ABA i Evroligi.

Prvi protivnik crveno-belima koji su prethodnu godinu završili pobedom nad Panatiakosom, biće ekipa Zadra.

Meč sa ovim aba ligašem igra se 02.01.2021. godine u praznoj dvorani „Aleksandar Nikolić“ od 17 časova.

Zadar stiže u Beograd nakon pauze prouzrokovane virusom Kovid-19 zbog koga je taj klub odložio dve utakmice, i sada oporavljeni izlaze na duel crveno-belima.

Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić:

– Pristup ovoj utakmici mora da bude maksimalno odgovoran. Skoncentrisanom igrom želimo da dođemo do pobede protiv ekipe koja je imala pauzu pre ovog meča. Cilj je da tim Zadra uvedemo u takvu utakmicu u kojoj sve zavisi od naše igre – rekao je trener crveno-belih.

Prvotimac Dejan Davidovac:
– Prva utakmica u Novoj Godini za nas. Zna se šta moramo da uradimo kako bi došli do rezultata. Moramo da odigramo odgovorno i borbeno, pristup mora da bude na visokom nivou jer želimo da dođemo do bodova u regionalnom takmičenju i dobro počnemo novu kalendarsku godinu – rekao je prvotimac crveno-belih.

Već prvi dan Nove Godine ekipa će provesti radno na terenu, tokom popodneva crveno-beli će odraditi prvi trening u 2021.godini.

Prvi meč u Evroligi Crvena zvezda igra 07.01.2021.godine od 19 časova protiv Fenerbahčea, a tri dana kasnije u Beograd stiže ekipa Cibone.

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama