Кошарка Кошарка/Најава утакмица

За почетак 2021. црвено-бели дочекују Задар

Кошаркаши Црвене звезде мтс Нову Годину и Божићне празнике провешће радно и у дворани, пошто ће само у првих 7 дана 2021.године одиграти две важне утакмице у АБА и Евролиги.

Први противник црвено-белима који су претходну годину завршили победом над Панатиакосом, биће екипа Задра.

Меч са овим аба лигашем игра се 02.01.2021. године у празној дворани „Александар Николић“ од 17 часова.

Задар стиже у Београд након паузе проузроковане вирусом Ковид-19 због кога је тај клуб одложио две утакмице, и сада опорављени излазе на дуел црвено-белима.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић:

– Приступ овој утакмици мора да буде максимално одговоран. Сконцентрисаном игром желимо да дођемо до победе против екипе која је имала паузу пре овог меча. Циљ је да тим Задра уведемо у такву утакмицу у којој све зависи од наше игре – рекао је тренер црвено-белих.

Првотимац Дејан Давидовац:
– Прва утакмица у Новој Години за нас. Зна се шта морамо да урадимо како би дошли до резултата. Морамо да одиграмо одговорно и борбено, приступ мора да буде на високом нивоу јер желимо да дођемо до бодова у регионалном такмичењу и добро почнемо нову календарску годину – рекао је првотимац црвено-белих.

Већ први дан Нове Године екипа ће провести радно на терену, током поподнева црвено-бели ће одрадити први тренинг у 2021.години.

Први меч у Евролиги Црвена звезда игра 07.01.2021.године од 19 часова против Фенербахчеа, а три дана касније у Београд стиже екипа Цибоне.

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама