Košarka Košarka/Izveštaji i analize

Radonjić zadovoljan nakon pobede nad Panatinaikosom

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je posle utakmice zadovoljan pobedom protiv Panatinaikosa. Evo kako je popularni Dejo prokomentarisao ovaj susret.

– Prvo poluvreme smo odigrali jako dobro, u oba pravca. Nije bilo lakih poena, oni su nas remetili menjanjem odbrane, ali smo ostali koncentrisani. Uspeli smo da stignemo do dobre pobede dobrom odbranom i važnim poenima sa penala – rekao je Radonjić i prokomentarisao dramatičnu završnicu:

– Bilo je potrebno naći najbolje moguće rešenje. Igrali smo celu utakmicu jako dobro i bila bi šteta da nismo dobili nagradu. Napadački smo bili malo u problemu, ali smo uspeli pametnijim rešenjima da stignemo na liniju za slobodna bacanja – kazao je Radonjić i dodao:

– Sve je važno u Evroligi. Mora dosta toga da funcioniše da bi se pobedilo. Igra je bila dobra, mnogo bolja nego u prethodnom meču koji smo igrali pre neki dan. Posle meča u Laktašima je izgledalo da će i večeras biti loše, da neće ni biti neizvesne završnice… Igrali smo bez nekoliko igrača, pa su se igrači istrošili zbog svojih drugova – naveo je Radonjić.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama