Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Радоњић задовољан након победе над Панатинаикосом

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић био је после утакмице задовољан победом против Панатинаикоса. Ево како је популарни Дејо прокоментарисао овај сусрет.

– Прво полувреме смо одиграли јако добро, у оба правца. Није било лаких поена, они су нас реметили мењањем одбране, али смо остали концентрисани. Успели смо да стигнемо до добре победе добром одбраном и важним поенима са пенала – рекао је Радоњић и прокоментарисао драматичну завршницу:

– Било је потребно наћи најбоље могуће решење. Играли смо целу утакмицу јако добро и била би штета да нисмо добили награду. Нападачки смо били мало у проблему, али смо успели паметнијим решењима да стигнемо на линију за слободна бацања – казао је Радоњић и додао:

– Све је важно у Евролиги. Мора доста тога да фунционише да би се победило. Игра је била добра, много боља него у претходном мечу који смо играли пре неки дан. После меча у Лакташима је изгледало да ће и вечерас бити лоше, да неће ни бити неизвесне завршнице… Играли смо без неколико играча, па су се играчи истрошили због својих другова – навео је Радоњић.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама