Кошарка Кошарка/Вести

Радоњић: Нема пуно приче, одмах у салу да радимо

Нови тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић и званично је преузео тим у петак и одржао први тренинг са екипом коју ће водити у наставку такмичарске сезоне 2020-2021.

Екипа је такође обавила и редовно тестирање на цовид-19 у петак, а пут на утакмицу 12.кола АБА лиге јтд са Игокеом у Лакташима планиран је за суботу у преподневним часовима.

На првом тренингу по повратку на клупу црвено-белих Дејан Радоњић имао је на располагању све играче, укључујући и Лендрија Ннока, осим Џордана Лојда који се у кућној изолацији опоравља од вируса Ковид-19.

У првој изјави као новог-старог тренера Црвене звезде, Дејан Радоњић је истакао велико задовољство повратком на клупу црвено-белих:

– Велико ми је задовољство и радујем се повратку у Црвену звезду. Нема времена за много приче, идемо одмах у салу да радимо и тренирамо. Имамо само један дан до следеће утакмице у АБА лиги и максимално смо окренути ка Игокеи и недељном дуелу у Лакташима – рекао је Радоњић.

Црвено-бели ће до пута у Лакташе одрадити још један тренинг у хали „Александар Николић“, а након заједничког ручка у суботу аутобусом путују у Лакташе на меч са Игокеом који се игра у недељу од 17 часова.

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама