Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Извештаји и анализе

Станковић: Играчи ме одушевили

Победом су фудбалери Црвене звезде завршили јесењи део полусезоне што се тиче Суперлиге. Изабраници Дејана Станковића су голом Немање Милуновића савладали Металац у Горњем Милановцу (1:0), а пун емоција после меча био је шеф стручног штаба нашег тима.

– Свака част играчима, заиста су ме одушевили данас. Не знам дал смо нешто рискирали током деведесет минута, можда један шут и прекид, али све сем тога је било феноменално. Фудбалери су створили велики број прилика на тешком гостовању и заиста одиграли сјајну утакмицу. Играли смо и висок пресинг и у суштини све што смо замислили и на чему смо радили у припреми меча је у потпуности испоштовано. Тако да, пун сам емоција после овакве утакмице и још једном бих честитао играчима на одличном издању – почео је Станковић.

Сјајну гол-разлику су фудбалери Црвене звезде остварили током јесењег дела шампионата па су на 19 утакмица постигли 51, а примили само седам погодака.

– На томе се ради из недеље у недељу. Драго ми је што нисмо примили гол, али победе су те које нам дају веру, мотив и снагу да наставимо даље и не одустајемо. Пожелео бих навијачима Црвене звезде срећне празнике уз поруку да ни на пролеће нећемо одустати ни милиметар од зацртаног и да ће бити борба непрестана – завршио је излагање Станковић.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама