Hokej Hokej/Izveštaji

Još jedna pobeda Zvezdinih hokejaša

Nakon što su slavili u prva dva susreta protiv Vojvodine (10:2 i 6:0), Zvezdini hokejaši pobedili su i u trećem meču ove sezone, u Novom sadu. Ovaj put Zvezdini oklopnici su bili bolji i pobedili rezultatom 4:1 (2:0, 0:1, 2:0).

Po rezultatu bi se reklo da su Novosađani podigli nivo igre jer su izgubili manjom razlikom u odnosu na prva dva meča, međutim, ovaj rezultat više je plod ležernije igre Crvene zvezde koja je odigrala onoliko koliko joj je bilo potrebno. Valja reči i da je ruski golman, koji nastupa za Vojvodinu, Akim Padalista, spasio domaćina od ubedljivijeg poraza.

U prvoj trećini Zvezda je smestila dva puta pak u mrežu Vojvodine. Prvo je u 3. minuti Andrej Cvik (asistencija Marko DragovićDušan Janković) doveo našu ekipu u vodstvo 0:1, da bi Lazar Leštarić u 17. minuti povećao rezultat na 0:2. U drugom periodu Zvezdini napadači su “postili”, pa se mreža domaćina nije zatresla, ali je zato sa druge strane Relja Radosavljrvić u 37. minuti smanjio na 1:2.  Probudili su se izabranici Nikole Bere u poslednjem periodu, pa je kapiten Marko Brkušanin  (asistencija Ivan Anić) nakon samo 20 sekundi igre done prednost našem timu od 1:3. Opsedali su Zvezdini oklopnici gol Vojvodine, ali je poslednji, četvrti, pogodak (1:4) postignut tek u 57. minuti, a strelac je bio Nikola Kerezović (asistencij Ivan AnićMarko Brkušanin). Na kraju, odnos udaraca na gol bio je 48:16, naravno za Zvezdu.

Crvena zvezda je nastupila u sledećem sastavu: Ranković, Mitić, Anić, Podunavac, Brkušanin, Kerezović, Leštarić, Novaković, Luković, Janković, M. Dragović, Cvik, Gvozdenović, Anđelković, Sabadoš, Mitrović, V. Dragović.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama