Хокеј Хокеј/Извештаји

Још једна победа Звездиних хокејаша

Након што су славили у прва два сусрета против Војводине (10:2 и 6:0), Звездини хокејаши победили су и у трећем мечу ове сезоне, у Новом саду. Овај пут Звездини оклопници су били бољи и победили резултатом 4:1 (2:0, 0:1, 2:0).

По резултату би се рекло да су Новосађани подигли ниво игре јер су изгубили мањом разликом у односу на прва два меча, међутим, овај резултат више је плод лежерније игре Црвене звезде која је одиграла онолико колико јој је било потребно. Ваља речи и да је руски голман, који наступа за Војводину, Аким Падалиста, спасио домаћина од убедљивијег пораза.

У првој трећини Звезда је сместила два пута пак у мрежу Војводине. Прво је у 3. минути Андреј Цвик (асистенција Марко ДраговићДушан Јанковић) довео нашу екипу у водство 0:1, да би Лазар Лештарић у 17. минути повећао резултат на 0:2. У другом периоду Звездини нападачи су “постили”, па се мрежа домаћина није затресла, али је зато са друге стране Реља Радосављрвић у 37. минути смањио на 1:2.  Пробудили су се изабраници Николе Бере у последњем периоду, па је капитен Марко Бркушанин  (асистенција Иван Анић) након само 20 секунди игре доне предност нашем тиму од 1:3. Опседали су Звездини оклопници гол Војводине, али је последњи, четврти, погодак (1:4) постигнут тек у 57. минути, а стрелац је био Никола Керезовић (асистенциј Иван АнићМарко Бркушанин). На крају, однос удараца на гол био је 48:16, наравно за Звезду.

Црвена звезда је наступила у следећем саставу: Ранковић, Митић, Анић, Подунавац, Бркушанин, Керезовић, Лештарић, Новаковић, Луковић, Јанковић, М. Драговић, Цвик, Гвозденовић, Анђелковић, Сабадош, Митровић, В. Драговић.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама