Fudbal Fudbal/Vesti

BORJAN: POČASTVOVAN ZBOG REKORDA

Izvor: SD Crvena zvezda

Ponosan je kapiten Crvene zvezde i najbolji golman Lige Evrope prema UEFA parametrima – Milan Borjan, na sve ono što su njegovi saigrači uspeli da ostvare u grupnoj fazi takmičenja.

Ovo je neverovatan uspeh za nas. Bili smo fenomenalni u svim utakmicama u Ligi Evrope i mogu samo da budem ponosan na saigrače kojima bih čestitao prolaz. Svaka im čast na svemu što su uradili i želim nam svima da samo nastavimo u ovom maniru. Što se meča sa Slovanom tiče, zaista teška utakmica, mnogo faulova, ali smo odigrali borbeno i ono što je najvažnije nismo izgubili i nismo primili gol – počeo je Borjan.

Naš kapiten je odigrao 50. utakmicu u dresu Crvene zvezde u evropskim takmičenjima i na vrhu liste se izjednačio sa Vladimirom Petrovićem.

– Neverovatna je čast biti „rame uz rame“ sa takvom legendom kao što je Vladimir Petrović. Želim da se zahvalim rukovodstvu, stručnom štabu i navijačima na svemu. Ne mogu da opišem koliko se počastvovano osećam.

Remizirala je Crvena zvezda sa Slovanom u Liberecu (0:0) i sa 11 osvojenih bodova prošla u narednu rundu takmičenja, a Borjan „ne bira“ sledećeg protivnika.

– Iskren da budem, ne priželjkujemo nikoga, niti razmišljamo o tome. Najbitnije je da polusezonu završimo na pravi način, da se odmorimo dobro i onda da se spremimo za utakmicu šesnaestinu finala Lige Evrope. Koga god da „izvučemo“, daćemo sve od sebe za prolaz dalje – zaključio je Borjan.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama