Košarka Košarka/Vesti

Zvanični paket Vajber stikera KK Crvena zvezda mts je stigao

Kreativni tim KK Crvena zvezda mts sa ponosom predstavlja prvi paket Vajber stikera i zajednicu na ovoj platformi za sve navijače crveno-belih, u kojoj ćete moći bolje da ispratite sve aktuelnosti iz svog omiljenog Kluba.

KK Crvena zvezda mts je još jednom pokazao da je organizacija koja čak i u najtežim vremenima vodi računa o svojim navijačima, kreirajući nove načine da ostanemo zajedno, komuniciramo i radujemo se novim uspesima ostvarenim na svim poljima. U skladu sa vremenom u kome živimo i značajem društvenih mreža u svakodnevnim aktivnostima, kreativni tim crveno-belih je predstavio prvi paket Vajber stikera na najpopularnijoj aplikaciji za razmenu poruka u regionu, a koju možete besplatno preuzeti i postati deo prve onlajn Vajber zajednice KK Crvena zvezda mts!

Zvezde i legende KK Crvena zvezda kao što su šef stručnog štaba Saša Obradović, tim menadžer Nebojša Ilić i mnogi igrači iz trenutnog sastava su predstavljeni u karakterističnim Vajber stikerima, koji će biti pravi hit među mnogobrojnom zvezdaškom publikom u svakodnevnoj komunikaciji oko predstojećih utakmica u regionalnoj ABA Ligi i Evroligi. Druženje sa Zvezdašima, pravovremeno informisanje i ekskluzivni sadržaji su ono što vas sve očekuje u prvoj zvaničnoj Vajber zajednici KK Crvena zvezda, mestu koje će okupiti sve navijače i pristalice crveno-belih različitog uzrasta i iz svih krajeva sveta!

– KK Crvena zvezda je počastvovan i srećan što je u prilici da predstavi svojim navijačima i zajednici prvi Viber Stiker paket. Najpopularnija aplikacija za komunikaciju u našem regionu i jedan od svetskih lidera, Rakuten Viber – otvara novo poglavlje u vezivanju i integraciji sa klubom, igračima, legendama i vernim navijačima širom sveta. Sigurni smo da će ovi “stikeri” i vizuali na najbolji način reprezentovati našu tradiciju, duh, lične i timske kvalitete kao i da će biti omiljeni i često korišćeni od strane svih članova velike porodice Crvene zvezde. Sigurni smo da će naša porodica biti veća iz dana u dan i postati još povezanija kroz nove tehnologije – izjavio je direktor Kluba Filip Sunturlić.

– Rakuten Viber sa zadovoljstvom pozdravlja dolazak još jednog velikog kluba iz crveno-bele porodice na našu platformu – KK Crvena zvezda mts. Vrednosti i dostignuća ovog legendarnog kluba tokom godina inspirisali su nas da se udružimo i pokrenemo njihov prvi zvanični Viber Stiker paket, jer nastojimo da proširimo našu pozitivnu i podržavajuću ulogu u sportu kroz saradnju sa nekim od vodećih svetskih organizacije i franšiza, a to Crvena zvezda svakako jeste. Čestitamo KK Crvena zvezda mts i njenim navijačima na ovom događaju i radujemo se njihovom uživanju, deljenju stikera i najvažnijih vesti kroz našu aplikaciju – i želimo im mnogo uspeha u budućnosti koje će biti propraćene na pravi način korišćenjem naše platforme i mnogih različitih funkcija – rekla je Daniela Ivanova, direktorka za razvoj poslovanja u EMENA regionu.

Potpuno besplatno možete preuzeti Vajber stikere KK Crvena zvezda od danas, 3. decembra na sledećem linku:

https://vb.me/3ecbe0

Postani član nove zvezdaške zajednice na Vajberu posvećenoj KK Crvena zvezda na sledećem linku:

https://vb.me/c8a44a

Zvezdaši, čekamo vas na Vajberu!

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama