Košarka Košarka/Vesti

ZVEZDAŠI, HVALA!

Izvor: SD Crvena zvezda

Trener Saša Obradović i svi prvotimci nebrojano puta su isticali koliko im nedostaje podrška kakvu samo Crvena zvezda ima. Nema sumnje i svim Zvezdašima svakodnevnica nije ista jer nemaju priliku da budu u svojoj kući i iz nedelje u nedelju bodre klub u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’. Ipak, globalna situacija je takva i danas svi stavljamo zdravlje na prvo mesto. Doći će momenat kada ćemo se ponovo svi okupiti i napraviti crveno-beli spektakl za pamćenje.

A do tada, menadžment KK Crvena zvezda mts je postavio sebi zadatak da nađe način da Zvezdaši imaju mesto u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’. Akcija ’’Uvek uz Zvezdu’’ naišla je na fantastičan odziv, ogroman broj fotografija stiglo je na adresu kluba sa Malog Kalemegdana i sve te fotografije pronašle su svoje mesto na LED ekranima iza klupa obe ekipe. Uz njih na LED ekranima pojavile su se i poruke podrške koje su slali Zvezdaši što je naišlo na oduševljenje među prvotimcima crveno-belih.

Takođe, ovom prilikom bismo i pomenuli naše prijatelje iz projekta ”Together We Stand – Zajedno možemo” koji su poslali snažnu poruku prvotimcima Crvene zvezde:

Ovo je bio simboličan i kreativan način menadžmenta KK Crvena zvezda mts da kaže – Hvala Zvezdaši!

Hvala za podršku koju osećamo svakodnevno u situaciji koja je izrazito teška. Mislimo na vas i jedva čekamo da se ponovo vidimo.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama