Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Trijumf Zvezde protiv Sloge Zemun

Fudbalerke Crvene zvezde ostavrile su trijumf protiv ekipe Sloge iz Zemuna rezultatom 4:2 u okviru 13. kola Superlige.

Gošće su povele u 15. minutu golom Mine Čavić, ali je Zvezda samo pet minuta kasnije preko Mirele Tenkov izjednačila. U 36. minutu sudija Milovanović je pokazao na belu tačku u šesnaestercu Sloge, a Jovana Miladinović je bila precizna i donela našem timu preokret. Nikolina Milić u 44. minutu poravnava rezultat i kada se mislilo da će se na odmor otići rezultatom 2:2, Tijana Đorđević je pogodila mrežu Zemunki i donela novu prednost crveno-belima.

Velika borba nastavila je da se vodi i u drugom poluvremenu, a u 80. minutu Ana Barjaktarović je otklonila sve dileme oko pobednika i postavila konačan rezultat – 4:2.

Naše fudbalerke se posle 11 odigranih kola nalaze na 3. mestu na tabeli sa 21 bodom. U sledećem kolu Crvena zvezda gostuje ekipi TSC.

CRVENA ZVEZDA – SČOGA ZEMUN 4:2 (3:2)

Beograd – Stadion: Rajko Mitić – jug veštačka trava. Sudija: Milica Milovanović. Strelci: Tenkov u 20, Miladinović iz penala u 36, Đorđević u 45. i Barjaktarović u 80. minutu za Crvenu zvezdu, M. Čavić u 15. i Milić u 44. minutu. Žuti karton: Živković (Sloga Zemun).

CRVENA ZVEZDA: Petrović, Šćepanović, Đorđević, Miladinović, A. Savanović, Tenkov, S. Savanović (Pavlović od 68. minuta), Barjaktarović, Nikolić, Aranđelović, Vasović (Popović od 88. minuta).

SLOGA ZEMUN: Gardijan, Jonović, Janković, Milić, Živković, Batočanin, M. Čavić, N. Čavić, Trnavac, Vulikić (Milošević od 25. minuta), Erac.

Izvor: SDCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama