Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Тријумф Звезде против Слоге Земун

Фудбалерке Црвене звезде оставриле су тријумф против екипе Слоге из Земуна резултатом 4:2 у оквиру 13. кола Суперлиге.

Гошће су повеле у 15. минуту голом Мине Чавић, али је Звезда само пет минута касније преко Миреле Тенков изједначила. У 36. минуту судија Миловановић је показао на белу тачку у шеснаестерцу Слоге, а Јована Миладиновић је била прецизна и донела нашем тиму преокрет. Николина Милић у 44. минуту поравнава резултат и када се мислило да ће се на одмор отићи резултатом 2:2, Тијана Ђорђевић је погодила мрежу Земунки и донела нову предност црвено-белима.

Велика борба наставила је да се води и у другом полувремену, а у 80. минуту Ана Барјактаровић је отклонила све дилеме око победника и поставила коначан резултат – 4:2.

Наше фудбалерке се после 11 одиграних кола налазе на 3. месту на табели са 21 бодом. У следећем колу Црвена звезда гостује екипи ТСЦ.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СЧОГА ЗЕМУН 4:2 (3:2)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. Судија: Милица Миловановић. Стрелци: Тенков у 20, Миладиновић из пенала у 36, Ђорђевић у 45. и Барјактаровић у 80. минуту за Црвену звезду, М. Чавић у 15. и Милић у 44. минуту. Жути картон: Живковић (Слога Земун).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Шћепановић, Ђорђевић, Миладиновић, А. Савановић, Тенков, С. Савановић (Павловић од 68. минута), Барјактаровић, Николић, Аранђеловић, Васовић (Поповић од 88. минута).

СЛОГА ЗЕМУН: Гардијан, Јоновић, Јанковић, Милић, Живковић, Баточанин, М. Чавић, Н. Чавић, Трнавац, Вуликић (Милошевић од 25. минута), Ерац.

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама