Fudbal Fudbal/Vesti

STANKOVIĆ: SVAKA ČAST IGRAČIMA

Izvor: SD Crvena zvezda

Crvena zvezda je savladala Radnik u Surdulici rezultatom 4:1 u okviru 13. kola Superlige Srbije i tako osvojila nove bodove u trci za šampionsku titulu. Šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković bio je i više nego zadovoljan onim što su prikazali njegovi puleni.

– Mnogo dobra utakmica i vrhunskih pristup fudbalera koje treniram. Sjajan način da se „pečatira“ Evropa sa pobedom u prvenstvu. Od prvog do poslednjeg minuta smo bili u odličnom ritmu, igrali smo visok presing i sve ono što smo dogovorili pre meča je bilo ispunjeno. Jedino mi je žao što smo primili gol iz prekida. Ali sve ostalo je bilo fenomenalno, mogli smo još pogodaka da damo i zaista bih rekao – svaka čast igračima – počeo je Stanković.

Na teren se vratio i Gelor Kanga, oporavljen od korona virusa.

– Dugo nije igrao i videlo se da mu fali svežine. Imao je neke neiznuđene greške, ali proradio je šut i to je bitno. Svi znamo ko je Gelor Kanga. Dobili smo veliko pojačanje za dalje.

Iako nisu mogli da budu na tribinama, naši navijači su se skupili oko stadiona i vatrometom pokazali da su uvek uz naše fudbalere.

– Svaka podrška i glas, pa makar iz daljine je čestitka za momke. To znači da su odradili dobar posao u Ligi Evrope, kao i danas i to je svojevrsna nagrada za njih, od strane naših sjajnih navijača – rekao je Stanković.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama