Кошарка Кошарка/Вести

КРКА ГОСТ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ МТС (ПОНЕДЕЉАК, 18Ч)

Извор: СД Црвена звезда

Кошаркаши Црвене звезде у понедељак дочекују екипу Крке из Новог Места у утакмици 5.кола АБА лиге јтд.

Меч се без присуства публике због пандемије вируса Цовид-19 и уз поштовање свих здравствених протокола игра у дворани „Александар Николић“ од 18 часова.

Пред овај меч, и након повратка из Москве тренер Саша Обрадовић каже да зелени из Новог Места заслужују максималан опрез пред серију изузетно тешких утакмица црвено-белих у наредном периоду:

– Крка игра променљиво али зна да буде незгодан противник, имају прилично разнолике играче који покривају неколико позиција , склоп су младости и великог искуства у плејмајкеру Стипцевицу , могу сваког да изненаде и треба схватити утакмицу врло озбиљно . Требамо до одиграно добру утакмицу јер смо сада, у овом тренутку сезоне у процесу уугравања због нове хемије у тиму али и победа је императив – рекао је тренер црвено-белих.

Капитен Бранко Лазић:
– Добро познајемо екипу Крке, тим који има неколико врло искусних играча у свом саставу, почев од Рока Стипчевића који је сезону отворио добро. Нема унапред уписаних бодова, нема лаке утакмице, зато је рецепт јасан, максималан респект и поштовање за екипу која нам долази у госте, и уз чврсту одбрану и придржавање договора и захтева тренера, желимо да освојимо нове бодове и спремимо се за изузетно тежак период пред нама.

Након меча са Крком, црвено-бели путују у Минхен где их очекује меч са Бајерном.

Скочи на траку са алаткама