Hokej Hokej/Najava utakmica

Sve tri mlađe selekcije ovog vikenda na ledu. Večiti derbi U16

SKHL Crvena zvezda (U12)

Sve tri mlađe selekcije Hokejaškog kluba Crvena zvezda, U12, 14 i 16, izaće ovog vikenda na led.

Prvi meč, od ove tri selekcije, odigraće stariji početnici (U12), koji će gostovati ekipi NS Starsa. Nakon što su u prethodnom susretu pobedili ubedljivo Vojvodinu sa 8:2, trener Vukašin Stević i njegovi puleni očekuju da i u ovom susretu ostvare pobedu, ali će to morati da potvrde na ledenoj plohi u Novom Sadu. Meč se igra u subotu sa početkom od 12 časova i 30 minuta.

Isti dan (subota, 31. oktobar), ali u Beogradu, odigraće se verovatno i najzanimljiviji meč mlađih kategorija. Naime, kadeti Crvene zvezde (U16) biće domačini prvom večitom derbiju protiv ekipe Partizana s kojom su u pripremnom periodu odigrali jedan izuzetno neizvestan meč (1:1), pa se očekuje da sve pršti u Ledenoj hali Pionir. Zvezdu će sa klupe predvoditi trener Marko Juloski, a meč počinje u 17 časova i 15 minuta.

Poslednji na led izaće pioniri (U14) koji će gostovati u nedelju (1. novembar) u Novom Sadu, ekipi NS Starsa. Pokušaće crveno-beli da poprave utisak jer su u prethodnom susretu izgubili u Beogradu od Vojvodine 4:3 (meč će najverovatnije biti registrovan 5:0 za Zvezdu). Meč u Novom Sadu počinje u 14 časova i 15 minuta.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama