Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Све три млађе селекције овог викенда на леду. Вечити дерби У16

СКХЛ Црвена звезда (У12)

Све три млађе селекције Хокејашког клуба Црвена звезда, У12, 14 и 16, изаће овог викенда на лед.

Први меч, од ове три селекције, одиграће старији почетници (У12), који ће гостовати екипи НС Старса. Након што су у претходном сусрету победили убедљиво Војводину са 8:2, тренер Вукашин Стевић и његови пулени очекују да и у овом сусрету остваре победу, али ће то морати да потврде на леденој плохи у Новом Саду. Меч се игра у суботу са почетком од 12 часова и 30 минута.

Исти дан (субота, 31. октобар), али у Београду, одиграће се вероватно и најзанимљивији меч млађих категорија. Наиме, кадети Црвене звезде (У16) биће домачини првом вечитом дербију против екипе Партизана с којом су у припремном периоду одиграли један изузетно неизвестан меч (1:1), па се очекује да све пршти у Леденој хали Пионир. Звезду ће са клупе предводити тренер Марко Јулоски, а меч почиње у 17 часова и 15 минута.

Последњи на лед изаће пионири (У14) који ће гостовати у недељу (1. новембар) у Новом Саду, екипи НС Старса. Покушаће црвено-бели да поправе утисак јер су у претходном сусрету изгубили у Београду од Војводине 4:3 (меч ће највероватније бити регистрован 5:0 за Звезду). Меч у Новом Саду почиње у 14 часова и 15 минута.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама