Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize Fudbal/Omladinski pogon

Kadeti posle preokreta do pobede

FK Crvena zvezda (kadeti)

Rano su primili gol naši kadeti, ali su uspeli da se konsoliduju, preokrenu rezultat i savladaju OFK Vršac 3:1. Precizni za tim Nikole Mitića u okviru 16. kola Kadetske lige Srbije bili su Mateja Bubanj dva puta i Mirko Nikolašević.

Crvena zvezda – OFK Vršac 3:1 (1:1)

Stadion: “Tereni Omladinske škole FK Crvena zvezda”.

Sudija: Danilo Jerinić.

Strelci: Bubanj u 41. i 89. i Nikolašević u 66. minutu za Crvenu zvezdu, a Glavinić u 8. minutu za OFK Vršac.

Crvena zvezda: Vojvodić, Savić (od 58. Nedeljković), Karišik, Vukičević, Stojsavljević (od 80. D. Đurić), Vidojević, Lolić (od 74. Ergarac), Šljivić (od 46. Škobalj), Gojkov (od 54. Dimitrijević), Nikolašević, Bubanj.

OFK Vršac: Pavlović, Trnjanac (od 78. Jungić), Petković, Krstić, Glavinić, Radibratović (od 90. Blagojević), Milićević (od 75. Tošić), Vranješ, Čupić, Čejić, Dugić.

Iznenadio je rani gol Vršca naše kadete, pogotovo jer su crveno-beli biseri izašli veoma ofanzivno na teren. Ipak posle prekida u osmom minutu, Glavinić se najbolje snašao u petercu našeg tima i matirao Vojvodića. Od tog trenutka, konstantno se igralo pred golom gostiju. Igrao se 18. minut kada je Bubanj šutirao sa desetak metara, a lopta se odbila do Gojkova koji je pogodio defanzivca Vršca na gol-liniji.

Sjajnu priliku imao je Nikolašević u 24. minutu posle centaršuta Bubnja, ali se nije najbolje snašao, pa lopta nije završila iza leđa gostiju. Tri minuta kasnije je i Bubanj glavom pokušao, a potom i Vukičević, ali pravo u Pavlovića. Ipak, došli su naši biseri do izjednačenja u 41. minutu. Šljivić je šutirao, golman Vršca je odbio loptu do Bubnja, a danas veoma zapaženi napadač je poslao loptu u mrežu i izjednačio.

Nastavio je da preti Bubanj i u drugom poluvremenu, a njegov udarac glavom iz 48. minuta je završio tik pored stative. Mogli su i Bubanj i Dimitrijević u 57. minutu da se upišu strelce, kao i Lolić pet minuta kasnije kada je defanzivac Vršca na gol-liniji intervenisao.

Bunker gostiju probijen je u 66. minutu kada je Lolić sa desnog boka centrirao za Nikolaševića, a on se izvio i sjajno glavom matirao Pavlovića. Tačku na meč i konačan rezultat postavio je Mateja Bubanj u 89. minutu kada je precizno sa ivice kaznenog prostora pogodio mrežu rivala.

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama