Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе Фудбал/Омладински погон

Кадети после преокрета до победе

ФК Црвена звезда (кадети)

Рано су примили гол наши кадети, али су успели да се консолидују, преокрену резултат и савладају ОФК Вршац 3:1. Прецизни за тим Николе Митића у оквиру 16. кола Кадетске лиге Србије били су Матеја Бубањ два пута и Мирко Николашевић.

Црвена звезда – ОФК Вршац 3:1 (1:1)

Стадион: “Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда”.

Судија: Данило Јеринић.

Стрелци: Бубањ у 41. и 89. и Николашевић у 66. минуту за Црвену звезду, а Главинић у 8. минуту за ОФК Вршац.

Црвена звезда: Војводић, Савић (од 58. Недељковић), Каришик, Вукичевић, Стојсављевић (од 80. Д. Ђурић), Видојевић, Лолић (од 74. Ергарац), Шљивић (од 46. Шкобаљ), Гојков (од 54. Димитријевић), Николашевић, Бубањ.

ОФК Вршац: Павловић, Трњанац (од 78. Јунгић), Петковић, Крстић, Главинић, Радибратовић (од 90. Благојевић), Милићевић (од 75. Тошић), Врањеш, Чупић, Чејић, Дугић.

Изненадио је рани гол Вршца наше кадете, поготово јер су црвено-бели бисери изашли веома офанзивно на терен. Ипак после прекида у осмом минуту, Главинић се најбоље снашао у петерцу нашег тима и матирао Војводића. Од тог тренутка, константно се играло пред голом гостију. Играо се 18. минут када је Бубањ шутирао са десетак метара, а лопта се одбила до Гојкова који је погодио дефанзивца Вршца на гол-линији.

Сјајну прилику имао је Николашевић у 24. минуту после центаршута Бубња, али се није најбоље снашао, па лопта није завршила иза леђа гостију. Три минута касније је и Бубањ главом покушао, а потом и Вукичевић, али право у Павловића. Ипак, дошли су наши бисери до изједначења у 41. минуту. Шљивић је шутирао, голман Вршца је одбио лопту до Бубња, а данас веома запажени нападач је послао лопту у мрежу и изједначио.

Наставио је да прети Бубањ и у другом полувремену, а његов ударац главом из 48. минута је завршио тик поред стативе. Могли су и Бубањ и Димитријевић у 57. минуту да се упишу стрелце, као и Лолић пет минута касније када је дефанзивац Вршца на гол-линији интервенисао.

Бункер гостију пробијен је у 66. минуту када је Лолић са десног бока центрирао за Николашевића, а он се извио и сјајно главом матирао Павловића. Тачку на меч и коначан резултат поставио је Матеја Бубањ у 89. минуту када је прецизно са ивице казненог простора погодио мрежу ривала.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама