Кошарка Кошарка/Вести

Џони О’Брајант: Зна се шта доносим, знам и где сам дошао

Џони О'Брајант

Џони О’Брајант у среду је и званично потписао уговор са Црвеном звездом за коју ће након успешно обављених лекарских прегледа и тестова наступати у такмичарској сезони 2020-2021.

О’Брајант се већ ставио на располагање, тренира са тимом, и покушаће да се што пре припреми за велике изазове који очекују екипу у наредном периоду.

У првој изјави за клупски сајт, Џони је истакао да верује да ће му период привикавања проћи брзо, и да може много да помогне тиму:

“Све што желим је да доносим победе клубу, тиму. Знате моју игру, знам пуно вештина у овој игри посебно за високог играча, могу да шутирам за три поена,могу да играм „унутра“. Доносим разноликост, тиму недостаје таква врста крилног центра..долазим да помогнем тиму да настави да победује, и да радим и играм напорно“

О’Брајант познаје од раније већи број играча у данашњем ростеру, а у Локомотиви је радио и са тренером Богданом Караичићем који је сада део стручног штаба КК Црвена звезда:

„Знам доста играча у овом тиму, знам и неколико тренера у стручном штабу. Очекујем да ћу се одлично уклопити. Ово је одлична, сјајна група људи, главни тренер је захтеван, али врло посвећен , стало му је до својих играча, и мислим да ће то пренети и на нас. Заиста сам узбуђен, једва чекам да кренем“.

Као играч Макабија није могао да осети атмосферу Евролиге у Београду, али о навијачима Црвене звезде зна пуно и очекује велику подршку чим се за то стекну услови због пандемије:

„Не могу да дочекам да заиграм пред навијачима, Знам да су заиста невероватни и да ће бити сјајно. Једва чекам да их видим на трибинама – напред Црвена звезда!“ рекао је Брајант.

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Скочи на траку са алаткама