Hokej Hokej/Izveštaji

Nastupi U12 i U14 ovog vikenda

Selekcije U12 i U14 ovog vikenda odigrale su svoje mečeve protiv vršnjaka iz Vojvodine, a u okviru 1. kola domaćeg prvenstva.

U subotu su stariji početnici (U12) gostovali u Novom Sadu i slavili rezultatima 8:2,  dok su pioniri (U14) u Beogradu izgubili rezultatom 4:3, ali će ovaj meč, kako saznajemo, biti registrovan službenim rezultatom 5:0 za Crvenu zvezdu iz razloga što gosti nisu imali dovoljno broj igrača, plus su imali dva starija igrača.

 

25 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

  • 1. Dobro je da je utakmica igrana
    2. Vojvodina je ostvarila dobar rezultat na terenu
    3. Nije strašno što je poništen rezultat. Formalno tim Vojvodine je bio neregularan

    Zvezda je mogla da kaže dođite kad skupite dovoljan broj igrača ali su rekli `ajd da igramo. Nadali su se pobedi jer je dosadašnje iskustvo tako govorili, ne može im se zameriti. Kad su izgubili neko iz uprave CZ se setio šta može da se uradi. Uprave radi takve stvari.

    Niko nije kriv Vojvodini što ne može da skupi dovoljan broj igrača.

  • Alo, bre, Cigani treneri, da li neko čita ove komentare? Pa, sledeći put da ih odvalite bre sa nulom i to da ih dotučete. Bili su manji od makova zrna kada ste ih pobeđivali dvocifrenim razlikama, a sada evo ih šilje onu stvar na vama i to zbog jedne pobede koju su ostvarili nakon ko zna koliko godina.

    • Pošto pretpostavljamo iz kojeg tabra dolaziš, prvo nauči da se Zvezda piše velikim slovom Z. U tvom hokejaškom klubu bi te to mogli naučiti, mada znamo mi koliki su to kompleksi.
      Kao drugo, šta to Zvezda ne može da prihvati? Da je sve bilo regularno, naravno da bi pobeda Vojvodine bila čista.

      • Poštovani, ekipi CZ je pre utakmice skrenuta pažnja na neregularnosti, ali su prihvatili da igraju, nadajući se da će kao i svaki put “napuniti” Vošu.
        Ali ovaj put su se prešli…Vojvodina ima strašan tim!
        Najbolje da igrate sami, jer uskoro i nećete imati protiv koga da igrate.

        • Na ovu konstataciju (prvi deo) bi morao da ti odgovori neko iz kluba, a ne mi sa sajta.
          Za drugu konstataciju nam ostaje da vidimo jer je ovo tek prva utakmica u prvenstvu.
          A za treću konstataciju, nemam reči.

      • Komentar pre utakmice iz vašeg tabora je bio da Vojvodina služi da bi je vi napunili,sramota je da ste se žalili,a pogotovo trenera,za kog sam siguran nije spavao.Što se tiče starijih igrača radi se o devojčicama od 14 god.Kad budete pismeni napišite da se radilo o dve starije igračice.

      • U tekstu ste sami napisali Crvena zvezda. Ima i grešaka u rodu i broju, a rečenica je rogobatna. Šta nam to govori? Pravopis se uči u školi, a ne na treningu.

        • hahahaha…pa tek ovo je vrh komentar. Da li znate da se Crvena zvezda piše baš ovako kada se piše zajedno, a da se Zvezda piše velikim slovom kada se piše samo deo imena kluba? Niste to znali? Čudi me da vas nisu naučili i u školi u u tom klubu.

      • Ne znam zašto ste obrisali moj komentar koji sam preksinoć podelila, a tiče se Vašeg komentara da je utakmica bila neregularna?
        Ekipa Vojvodine je pre utakmice upozorila Vašeg trenera na neregularnosti i pored toga je prihvaćeno da se utakmica odigra, jer (ponavljam) Vaš trener je pretpostavio da će “napuniti” Vošu, ali ovog puta ste se prešli. I nije problem da nas na papiru pobedite i ovaj put, ali gordost Vas je skupo koštala, a najstrašnije od svega je što su zbog toga stradala Vaša deca.
        I shodno tome, ostaje Vam da igrate sami sa sobom!

  • 2 devojčic koje su još dobile instrukcije da paze na kontakt igru,vratite vašim dečacima cucle bulo im je sinoć jako stresno

    • Sram te bilo za takav komentar. Kao prvo što tako pričaš o deci, a kao drugo, mi smo objavili samo ono što nam je rečeno. Tako da ti komentar ne stoji. Na kraju krajeva, nije bitno ko nije bio, niti šta nije bilo po protokolu. Ako je narušen, zna se kako se o tome odlučuje.

Skoči na traku sa alatkama