Хокеј Хокеј/Извештаји

Наступи У12 и У14 овог викенда

Селекције У12 и У14 овог викенда одиграле су своје мечеве против вршњака из Војводине, а у оквиру 1. кола домаћег првенства.

У суботу су старији почетници (У12) гостовали у Новом Саду и славили резултатима 8:2,  док су пионири (У14) у Београду изгубили резултатом 4:3, али ће овај меч, како сазнајемо, бити регистрован службеним резултатом 5:0 за Црвену звезду из разлога што гости нису имали довољно број играча, плус су имали два старија играча.

 

25 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

  • 1. Добро је да је утакмица играна
    2. Војводина је остварила добар резултат на терену
    3. Није страшно што је поништен резултат. Формално тим Војводине је био нерегуларан

    Звезда је могла да каже дођите кад скупите довољан број играча али су рекли `ајд да играмо. Надали су се победи јер је досадашње искуство тако говорили, не може им се замерити. Кад су изгубили неко из управе ЦЗ се сетио шта може да се уради. Управе ради такве ствари.

    Нико није крив Војводини што не може да скупи довољан број играча.

  • Ало, бре, Цигани тренери, да ли неко чита ове коментаре? Па, следећи пут да их одвалите бре са нулом и то да их дотучете. Били су мањи од макова зрна када сте их побеђивали двоцифреним разликама, а сада ево их шиље ону ствар на вама и то због једне победе коју су остварили након ко зна колико година.

Скочи на траку са алаткама